Handelsbetingelser

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra BlackUnicorn anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS/DAO, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og BlackUnicorn.
Varene afsendes jævnfør angiven produktionstid på webshoppen. Det oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Leveringstid 5-14 dage er normen.

Risikoen for varene
Risikoen for varer overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet.

Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra køber.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved varer leveret fra BlackUnicorn, skal påberåbes inden 2 måned efter, at fejlen opdages.

Opdages en fejl, skal der rettes henvendelse BlackUnicorn. Du kan som udgangspunkt klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret.

Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for BlackUnicorn.

Fortrydelsesret
BlackUnicorn yder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen.

Hvis du fortryder købet, skal BlackUnicorn underrettes senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for emballagen.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Returnering skal ske til følgende adresse:
Staksrodevej 9
7150 Barrit
 
Pris og betaling
Betalingsmuligheder fremgår af BlackUnicorns webshop, og alle priser i er inkl. moms. Betaling bliver først trukket når varen bliver afsendt.

Vi modtager online betalinger med: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard. Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Persondatapolitik
Du kan tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. BlackUnicorn har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

BlackUnicorn gemmer dine personlige oplysninger for at kunne håndtere dine ordrer i shoppen. Vi gemmer email, telefonnummer, navn, postnummer, by samt adresse. Disse oplysninger bruger til at sende dine købte varer til din adresse eller til en pakkeshop. Vi gemmer også dine ordrer, faktura, således vi let kan servicere dig i tilfælde af reklamation eller retur. Vi er desuden pålagt at gemme bilag så som ordre, faktura jævnfør dansk bogføringslov min. 5 år.

Når du indtaster dine personlige data i forbindelse med køb på vores webshop gøres dette via en krypteret forbindelse. Vi har krypteret forbindelse via vores hosting udbyder og der er også kryptering på betalingsmodulet fra vores betalingskortudbyder.

BlackUnicorn respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig håndtering af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

BlackUnicorn indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

· foretager betaling af køb
· sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
· i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde. f.eks. tilmelding til vores nyhedsbreve.

BlackUnicorn indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere eller forbedre den ydelse, som kunden efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, via Google Analytics.

BlackUnicorn indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

BlackUnicorn opbevarer ikke informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.