Privatlivspolitik

Persondatapolitik
Du kan tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. BlackUnicorn har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

BlackUnicorn gemmer dine personlige oplysninger for at kunne håndtere dine ordrer i shoppen. Vi gemmer email, telefonnummer, navn, postnummer, by samt adresse. Disse oplysninger bruger til at sende dine købte varer til din adresse eller til en pakkeshop. Vi gemmer også dine ordrer, faktura, således vi let kan servicere dig i tilfælde af reklamation eller retur. Vi er desuden pålagt at gemme bilag så som ordre, faktura jævnfør dansk bogføringslov min. 5 år.

Når du indtaster dine personlige data i forbindelse med køb på vores webshop gøres dette via en krypteret forbindelse. Vi har krypteret forbindelse via vores hosting udbyder og der er også kryptering på betalingsmodulet fra vores betalingskortudbyder.

BlackUnicorn respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig håndtering af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

BlackUnicorn indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

· foretager betaling af køb
· sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
· i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde. f.eks. tilmelding til vores nyhedsbreve.

BlackUnicorn indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere eller forbedre den ydelse, som kunden efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, via Google Analytics.

BlackUnicorn indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

BlackUnicorn opbevarer ikke informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.