Stenenes betydning

Agat

Er kendt som en lykkesten. Symboliserer selvtillid, styrke, mod, veltalenhed og intelligens. Forbedrer kreativiteten og styrker forbindelsen mellem krop og sjæl. Beskytter og beroliger.

Ametyst

Den førende åndelige sten. Symboliserer visdom, tillid og selvtillid. Inspirerer til kreativitet. Siges at have en beroligende, afstressende og rensende effekt på krop og sjæl.

AQUAMARIN

Livsglædens, håbets og optimismens symbol. Menes at dæmpe stress og styrke livsmodet. Stimulerer til at se lysere på livet og skaber tryghed. Repræsenterer kærlighed, overblik og kommunikation.

BLÅ AVENTURIN

Aventurin betyder “eventyr”. En positiv og stærk sten, der øger sundhed, velstand og trivsel. Balancerer yin og yang og styrker jordforbindelsen.

JADE

Bliver også kaldt “Stone from Heaven”. Står for fred, harmoni, visdom og livskraft. Skaber tillid og anses for at bringe held, give sundhed, rigdom og kærlighed. Menes at give tryghed, fornyede kræfter og overskud. Siges at være velegnet mod stress og styrke hjertets robusthed.

JASPIS

Forbedrer jordforbindelsen og virker beroligende. Symboliserer kærlighed, harmoni, balance og positiv energi. Menes at styrke kreativitet og selvindsigt.

LAPIS LAZULI

Styrker forhold i både kærlighed og venskab. Forøger koncentrationsevnen, fjerner stress og giver dyb ro. Symboliserer tålmodighed, styrke og intuition.

MOSAGAT

Symboliserer balance, tryghed, overskud og jordforbindelse. Menes at forbedre kontakten til naturen og tiltrække nye venner, rigdom og lykke. Styrker hjertet og giver mod.

MÅNESTEN

En sten med stor feminin energi. Symboliserer følsomhed, frugtbarhed og intuition. Styrker kommunikationsevnen. Giver klarhed, tryghed og fred. Healer og styrker.

ROSAKVARTS

Styrker forhold i både kærlighed og venskab. Forøger koncentrationsevnen, fjerner stress og giver dyb ro. Symboliserer tålmodighed, styrke og intuition.

RUTILKVARTS

Siges at fremhæve viljestyrke, selvstændighed og beslutsomhed. Forbindes med forandring og evnen til at give slip på fortiden, hvilket gør den god for personlig udvikling.

TIGERØJE

En kraftig sten, der stimulerer til handling. Symbolsk menes den at give bæreren skarpsindighed, overblik, klar tankegang og personlig styrke. Hjælper med at frigøre frygt og angst og skabe harmoni og balance.

TURKIS

Betragtes som en helbredende og beskyttende sten, der øger modet hos brugeren. Siges at tiltrække kærlighed, venskab, penge og held. Styrker kommunikation og kreativitet. Repræsenterer sundhed, fred, harmoni og indre ro.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.